Kabaču Sacepumam nepieciešams:
- 1 kabacis un 1 cukini
- 1 ola
- Smalkais Muslis ar sēklām
- Maltā gaļa
- Kūpināts Tofu
- Teriyaki Mērce
- Siers
- Saldais Krējums
- Sagriež zaļo kabaci un dzelteno, tumši zaļo cukini. No katra nogriez 6 ripiņas, apmēram 5mm biezumā
- Pirmajai kārtai apcep zaļo kabaci uz pannas, apviļājot olā un smalkajā muslī ar sēklām. Pēc tam kārto formas pannā
- Pa virsu uzliek apcepto maltās gaļas kārtu
- Tad olā apviļājot apcep dzelteno cukini un izkārto pa virsu maltajai gaļai
- Sagriez šķēlēs kūpināto tofu un ar garšvielām (teriyaki mērce) apcep uz pannas. Apcep nedaudz no abām pusēm un kārto virs cukini.
- Zaļo cukini atkal apviļā olā un smalkajā muslī ar sēklām un apcep, pa virsu liek tofu
- Kad viss kārtojums salikts pa virsu uzlej mērci – rīvēts siers, saldais krējums un 1 ola.
- Liek krāsnī uz kādām 15-20min, skatījos, kad virsiņa apcepusies, tad vēl no apakšas kādas 5-10min pacep.