PASTA
- Svaigās olu nūdeles 250g
- 250g tītara maltā gaļa
- 100 ml saldais krējums 10%
- 1 mocarellas siers 125g
- Olīveļļa un garšvielas (timiāns, melnie pipari, teriyaki mērce)
SALĀTIEM
- Puķkāposts
- Ķīnas kāposts
- Ķiršu tomāti
- Jogurts bez piedevām
- Pesto
- Diedzēti puravi
PAGATAVOŠANA
- Katliņā liek vārīties ūdeni un uzvāra pastu pēc ražotāja ieteikumiem
- Paralēli uz pannas apcep malto gaļu pievienojot garšvielas
- Pastu nokāš un liek katlā
- Pievieno apcepto gaļu, sāk karsēt, samaisa
- Pievieno saldo krējumu, turpina sautēt, samaisa
- Pievieno saplucinātu mocarellas sieru, maisa kamēr siers ir izkusis
SVAIGIE SALĀTI
- Sagriež dārzeņus – puķkāpostu, Ķīnas kāpostu un ķiršu tomātus
- Bļodiņā ieliek puķkāpostu un ķīnas kāpostu, sajauc ar jogurtu un pesto (mērces sastāvdaļas pievieno pēc garšas)
- Pa virsu kārto ķiršu tomātus un diedzētus zaļumus (puravi)