NEPIECIEŠAMS
- Vārīti kartupeļi ar mizu (daudzums pēc pašu iesktiem)
- 2 lapas kale kāposta
- Nedaudz apcepta malta liellopu gaļa
- 1 ĒK olīveļļa cepšanai
- 1 ĒK sviests cepšanai
- Garšvielas (Teriyaki mērce)
PAGATAVOŠANA
- Novāra kartupeļus ar mizu
- Kartupeļus nomizo un sagriež 4 daļās
- Kale kāposta lapas atdala no kāta (es noplucināju ar rokām)
- Uzkarsē pannu ar eļļu
- Liek cepties kartupeļus, pēc brīža pievieno sviestu
- Kad kartupeļi nedaudz apcepti pievieno kale kāpostu
- Visu apcep kopā un beigās pievienoju liellopa gaļu (jau iepriekš apcepta un gatavot ar saldo krējumu – atlikums no iepriekšējās dienas pusdienām. Devu otru elpu, citā ēdienā)
- Visu kopā apcep. Tikai jāuzmana, lai kāposti nepiedeg
Pasniedzu ar svaigiem salātiem