Vārīti – cepti kartupeļi ar kale kāpostiem

Vārīti – cepti kartupeļi ar kale kāpostiem

NEPIECIEŠAMS

  • Vārīti kartupeļi ar mizu (daudzums pēc pašu iesktiem)
  • 2 lapas kale kāposta
  • Nedaudz apcepta malta liellopu gaļa
  • 1 ĒK olīveļļa cepšanai
  • 1 ĒK sviests cepšanai
  • Garšvielas (Teriyaki mērce)

PAGATAVOŠANA

  • Novāra kartupeļus ar mizu
  • Kartupeļus nomizo un sagriež 4 daļās
  • Kale kāposta lapas atdala no kāta (es noplucināju ar rokām)
  • Uzkarsē pannu ar eļļu
  • Liek cepties kartupeļus, pēc brīža pievieno sviestu
  • Kad kartupeļi nedaudz apcepti pievieno kale kāpostu
  • Visu apcep kopā un beigās pievienoju liellopa gaļu (jau iepriekš apcepta un gatavot ar saldo krējumu – atlikums no iepriekšējās dienas pusdienām. Devu otru elpu, citā ēdienā)
  • Visu kopā apcep. Tikai jāuzmana, lai kāposti nepiedeg

Pasniedzu ar svaigiem salātiem

Atpakaļ uz Blogu