ZUPA
- Pašvārīts buljons (ribiņas (man bija meža gaļas), burkāns, sīpols, ķirbju un kabaču mizas, puravs, garšvielas, ķiploks)
- Iepriekš vārītas cūku pupas un zaļie zirnīši
- Burkāns (iepriekš sagriezts un ielikts saldētavā)
- Kaltētas baravikas
PAGATAVOŠANA
- Ielej buljonu katlā
- Pievieno smalki sagrieztus burkānus, novārītās pupiņas un zirnīšus, liek vārīties
- Pievienoju gaļu no buljonā vārītiem kauliem
- Kad burkāni gatavi pievienoju garšvielas – nedaudz sojas mērci, piparus, saldo papriku, kaltēto ķiploku
- Kad viss savārījies pievienoju kaltētas baravikas – kādu sauju, savāra kamēr tās kļūst mīkstas
SĪKZAĻUMU SIERMAIZE
- Bļodiņā sajauc – smalki sagrieztus diedzētos zirņus, redīsus, sinepes
- Klāt pievieno svaigpiena mājas sieru ar mocarellas garšvielām (der noteikti dažādi svaigie sieri, kas pagatavoti eļļā), saspiež ar dakšu
- Nedaudz piegriež saulē kaltētus tomātus (1 TK), pievieno arī eļļu (ja prasās visa konsistence krēmīgāka)
- Smalki sagriež marinētu ķirbi
- Visu kopā sajauc un liek uz maizītes
- Pasniedz dekorējot ar diedzētu puravu