ZUPA
- 2 saldie kartupeļi vidēji lieli
- 1 kolrābis
- 2 burkāni
- 1 ĒK sviests (var arī izmantot olīveļļu)
- Nedaudz buljona (pēc vajadzības)
- 1 bundžiņa kokosriekstu piena
- Garšvielas (timiāns, rozmarīns un melnie pipari)
- Rīvēts siers (cietais)
PAGATAVOŠANA
- Nomizo visus dārzeņus, sagriež smalkākos gabalos
- Katlā izkausē sviestu un apcep dārzeņus (var izmantot nedaudz sviesta un cepšanas procesā pievieno nedaudz buljona)
- Dārzeņus liek sautēties (ja dārzeņi ir sausi, var pieliet nedaudz buljona, lai nepiedeg)
- Pievieno vēlamās garšvielas
- Kad dārzeņi gatavi, tos nokāš un liek blenderī. Sablendē.
- Pievieno kokosrieksta pienu, samaisa un nedaudz visu kopā uzkarsē.
- Pasniedzot uzkaisa sarīvēto sieru un diedzētus zaļumus