Saldo kartupeļu – burkānu un kolrābju krēmzupa

Saldo kartupeļu – burkānu un kolrābju krēmzupa

ZUPA

  • 2 saldie kartupeļi vidēji lieli
  • 1 kolrābis
  • 2 burkāni
  • 1 ĒK sviests (var arī izmantot olīveļļu)
  • Nedaudz buljona (pēc vajadzības)
  • 1 bundžiņa kokosriekstu piena
  • Garšvielas (timiāns, rozmarīns un melnie pipari)
  • Rīvēts siers (cietais)

PAGATAVOŠANA

  • Nomizo visus dārzeņus, sagriež smalkākos gabalos
  • Katlā izkausē sviestu un apcep dārzeņus (var izmantot nedaudz sviesta un cepšanas procesā pievieno nedaudz buljona)
  • Dārzeņus liek sautēties (ja dārzeņi ir sausi, var pieliet nedaudz buljona, lai nepiedeg)
  • Pievieno vēlamās garšvielas
  • Kad dārzeņi gatavi, tos nokāš un liek blenderī. Sablendē.
  • Pievieno kokosrieksta pienu, samaisa un nedaudz visu kopā uzkarsē.
  • Pasniedzot uzkaisa sarīvēto sieru un diedzētus zaļumus
Atpakaļ uz Blogu