SASTĀVDAĻAS
- 300g kabaču
- 3 olas
- 3 ĒK olīveļļas
- 150g Smalkais muslis ar ķiršiem
- 2 ĒK kakao ar samazinātu tauku saturu
- 1 TK cepamais pulveris
- 150g Eritritola
RECEPTE
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem
- Kabačus sarīvē uz smalkās rīves, notecina šķidrumu, olas un eļļu – visu samaisa
- Atsevišķā bļodā samaisa Smalko musli ar kakao, cepamo pulveri un Eritritolu
- Sausajām sastāvdaļām pievieno kabačus un masu rūpīgi samaisa
- Gatavo masu ieklāj cepamajā formā
- Cep ~15min vai kamēr gatavs (vidusdaļa var saglabāties mitra)
Pasniedzu ar piena saldējumu un ābolu ievārījumu, ko vārīju bez cukura.